Uudet liikelahjat – katso vinkkimme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tuomme jatkuvasti uusia liikelahjoja Suomen liikelahjamarkkinoille. Valikoimaan kuuluu niin laadukkaita kotimaisia tuotteita kuin kansainvälisiä trendituotteita.

 

Alla näet joitain esimerkkejä tarjoamistamme tuotteista. Laadukkaat Kosta Linnewäfverin kodintekstiilit sekä Orrefors Jernverkin pannut ja muut ruuanlaittovälineet ovat hyödyllisiä liikelahjoja, jotka muistetaan vielä pitkään. Tutustu esimerkkeihin ja kysy lisää! Alla esitetyt hinnat ovat arvonlisäverottomia nettohintoja.

 

Toimitamme tuotteet nopealla aikataululla. Palvelemme asiakkaita kattavasti kaikkialla Suomessa.

Lord Nelson Coolerikassi

Tyylikäs ja käytännöllinen, laadukkaasta polyesteristä valmistettu Lord Nelson Coolerikassi sopii erinomaisesti niin rannalle kuin merellekin. Siinä säilytät retkievääsi helposti. Coolerikassissa on yksi vetoketjullinen päätasku ja takana toinen pieni tasku. Päällä on vetoketjukiinnitys ja kestävät kantokahvat. Valikoimastamme löytyy turkooseja, tummansinisiä, harmaita ja mustia kasseja.

 

Lord Nelson Coolerikassin koko on 45x38x18 cm ja hinta 20 €.

Orrefors Hunting Kokoonmenevä vesipullo

Orrefors Hunting Kokoonmenevän vesipullon voit helposti mukauttaa haluttuun kokoon tarpeidesi mukaan. Se sopii täydellisesti retkeilyyn ja matkalle, sillä pullon kokoontaitettavuus säästää paljon tilaa laukussasi. Tämän uniikin ja kevyen silikonipullon yläosassa on karabiinikoukku ripustusta varten. Valikoimastamme löytyy tummansinisiä, tummanvihreitä, tummanharmaita ja mustia pulloja.

 

Pullon koko on 500 ml ja hinta 16,90 €.