Suomen monipuolisin valikoima liikelahjoja

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Valikoimistamme löydät laadukkaita ja kekseliäitä liikelahjoja, joiden avulla muistat yhteistyökumppaneitasi mieleenpainuvalla tavalla. Tarjoamme sinulle jatkuvasti uusiutuvan valikoiman erilaisia tuotteita, kuten laadukkaita puuesineitä, lasiastioita, elektroniikkaa, kodin tekstiilejä, kasseja ja vaatteita. Myymme sekä kotimaisten että kansainvälisten brändien tuotteita. Toimitamme liikelahjoja yrityksille kattavasti koko Suomen alueelle.

Kuvastoon on poimittu hyviksi havaitsemiamme tuotteita ja uutuuksia. Vaihtoehtoja löytyy esimerkiksi kotimaisista design-puuesineistä, laadukkaista lasituotteista ja erilaisista kodin tekstiileistä. Tarjolla on myös muun muassa reppuja ja kasseja sekä erilaisia vaatteita, kuten takkeja, paitoja, pipoja ja lippiksiä.

Kuvastoissa on esitelty vain osa meillä myynnissä olevista tuotteista ja brändeistä. Kysy siis lisää – pystymme varmasti löytämään toiveitasi vastaavan ratkaisun. Kattavat kontaktimme takaavat myös nopeat toimitusajat.

Tutustu kuvastoon!

Apua sopivien tuotteiden valintaan

Kuvastojemme esittelemästä laajasta valikoimasta löydät varmasti mieleisesi tuotteet. Asiantunteva henkilöstömme auttaa sinua myös tarvittaessa erilaisten vaihtoehtojen läpikäymisessä ja valintojen tekemisessä.

 

Edustajamme palvelevat asiakkaita eri puolilla Suomea. Olemme käytettävissä siellä, missä tarvitset apua liikelahjojen valintaan. Olemme vain yhden puhelinsoiton päässä. Voit myös lähettää sähköpostia tai jättää tarjouspyynnön sivustomme yhteydenottolomakkeella.

Katso yhteystiedot tästä

Katso uudet tuotteet!

Valikoimamme uudistuu jatkuvasti. Otamme myyntiin sekä uusia kotimaisia tuotteita että kansainvälisiä trendejä heijastelevia tuontituotteita. Hyvät kontaktimme Aasiaan tarjoavat meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme ajan hermolla olevia liikelahjoja nopeasti.

 

Olemme koonneet uudet tuotteet omalle sivulleen, jotta pääset helposti kiinni tämän hetken trendeihin. Tutustu kuvastoihin ja niistä nostettuihin valikoituihin esimerkkeihin ja ota yhteyttä. Tarjolla on myös paljon tuotteita, joita ei löydy kuvastoista, henkilökuntamme kertoo sinulle mielellään niistä lisää!

Katso uudet liikelahjat